Groepsreis India

Reisduur : 8 nachten / 9 dagen
Reisschema : Chandigarh – Manali – Jispa – Sarchu – Leh – Khardungla – Leh – Delhi

Dag 1: Chandigarh
Na aankomst, ontmoet u onze vertegenwoordiger op de luchthaven die de transfer naar het hotel zal regelen. Inchecken in het hotel. Breng de dag op uw gemak door. Geniet van het diner en overnachting in het hotel.

Dag 2: Chandigarh - Manali
Na het ontbijt, ga je rechtstreeks naar Manali via Mandi en Kullu. Inchecken in het hotel, rust en ontspanning voor de dag. Overnacht in hotel

Dag 3: Manali
'S Ochtends na het ontbijt vertrekt u naar lokale bezienswaardigheden, zoals de Hadimba-tempel, het Jagat Sukh Vashisht-bad, etc. Geniet van het diner en overnachting in het hotel.

Dag 4: Manali - Jispa - Keylong
Begin vroeg in de ochtend, rijd rechtdoor naar Jispa via de Rohtang-pas voor een perfecte besneeuwde bergervaring. Geniet van het diner en overnachting in het hotel in Jispa.

Dag 5: Jispa - Sarchu
Na het ontbijt, ga richting Baralacha-la en bereik uiteindelijk Sarchu. Geniet onderweg van het prachtige landschap. Geniet van een overnachting in tenten bij Sarchu.

Dag 6: Sarchu - Leh
De zesde dag van de reis is gereserveerd voor een excursie van een hele dag naar Himalayan Safari Drive. Onderweg kruist Tanglang-la de op een na hoogste weg ter wereld en Lachlang-La. Geniet van een diner in het hotel. Een overnachting in het hotel.

Dag 7: Leh
Begin de dag met een bezoek aan het Thiksey-klooster. Krijg een kans om de biddende ceremonie bij te wonen die plaatsvindt in het klooster. Bezoek ook "Hemis" een van de grootste kloosters van Leh en Shey Palace. Later in de middag vertrekt u voor een rondleiding om Leh Mosque, Leh Gompa, het King's Palace en Shankar Gompa te bezoeken. Trek je terug voor een nacht in het hotel.

Dag 8: Leh - Khardungla Pass - Leh
In de ochtend start voor Khardungala Top, 's werelds hoogste gemotoriseerde weg. Onderweg verheugt u zich over het fascinerende uitzicht op de Leh en Nubra vallei langs de weg. Keer 's middags terug naar het hotel. Avond om vrij te besteden. Nacht in hotel.

Dag 9: Leh - Delhi
Na het ontbijt vertrekt u naar Leh Airport voor een vlucht naar Delhi.