Noord India Reizen

Reisduur : 11 nachten / 12 dagen
Reisschema : Delhi - Varanasi - Khajuraho - Orchha - Agra - Ranthambore - Jaipur

Dag 01: Aankomst Delhi
Je wordt opgewacht bij je aankomst op Delhi International Airport en overgebracht naar Hotel Delhi, de hoofdstad van India, en een stad met meer dan 15 miljoen inwoners, waar je je Gouden Driehoek begint met een Udaipur-tour. Overnachting in Delhi.

Dag 02: in Delhi
Ontbijt in het hotel, gevolgd door een sightseeingtour van een hele dag door Old an New Delhi - The Red Fort, Friday Mosque - Jama Masjid, The Silver Street van Chandni Chowk, Raj Ghat, The Hindu temple - Birla Mandir, The India Gate , The Rashtrapati Bhawan - President's House, Het graf van keizer Humayun, Qutab Minar en de Bahai-tempel. Overnachting in Delhi.

Dag 03: Delhi-Varanasi
Na het ontbijt wordt u op tijd naar de luchthaven gebracht om aan boord van de vlucht naar Varanasi te vliegen. Ontmoette bij uw aankomst in Varanasi en overgebracht naar Hotel Rivatas door Ideal. Middagbezichtiging van Varanasi, bezoek aan badende ghats, de Kashiviswanath-tempel, de Durgakund, de Sankatmochan - schrijn van aap God Hanuman. Overnachting in Varanasi.

Dag 04: Varanasi-Khajuraho
'S morgens vroeg in de ochtend boottocht op de rivier de Ganges. Na het ontbijt wordt u op tijd naar de luchthaven gebracht om aan boord te gaan voor Khajuraho. Ontmoette bij uw aankomst in Khajuraho en overgedragen aan Hotel Radisson. Overnachting in Khajuraho.

Dag 05: Khajuraho - Orchha
Ontbijt in het hotel, gevolgd door een rondleiding door Khajuraho met een bezoek aan de oosterse en westerse groep tempels. Later vertrekken we naar Orchha over de weg (180 km / 03 uur) en inchecken in Hotel Raj Mahal. Overnachting in Orchha.

Dag 06: Orchha - Agra
Ontbijt in het hotel, gevolgd door een rondleiding door Orchha, bezoek aan de Jahangir Mahal, Rai Praveen Mahal, de Chaturbhuj-tempel en The Royal Chhattris aan de Betwa-rivier. Later vertrekken over de weg naar Agra (240 km / 05 uur). Bij uw aankomst in Agra inchecken in Hotel Jaypee Palace. Overnachting in Agra.

Dag 07: in Agra
Ontbijt in het hotel, gevolgd door een sightseeingtour door de stad Agra, waarbij u de Taj Mahal, het Rode Fort, Itimad-ud-Daulah en Sikandra bezoekt. Het bezoek aan de Taj Mahal zal lang door jou worden herinnerd als het hoogtepunt van je Best of North India-tour. Middag ter vrije besteding. Overnachting in Agra.

Dag 08: Agra - Ranthambore
Na het ontbijt vertrekt u over de weg naar Ranthambore (280 km / 06 uur) en bezoekt u Fatehpur Sikri. Ranthambore is het best bekend om zijn tijgerspopulatie, en tijgerdiefjes zijn hier gebruikelijk. Bij uw aankomst in Ranthambore kunt u inchecken bij de Dev Vilas. Overnachting in Ranthambore.

Dag 09: In Ranthambore
'S Ochtends en' s avonds jeepsafari's naar het Ranthambore National Park. Safari's in Ranthambore zijn georganiseerd in open SUV-voertuigen en lokale Engels sprekende natuuronderzoekers zijn beschikbaar. Als je een Bengaalse tijger in het wild waarneemt, is dit zeker het hoogtepunt van je Best of North India-tour. Overnachting in Ranthambore.

Dag 10: Ranthambore - Jaipur
Vroege ochtend Jeep Safari in Ranthambore National Park, gevolgd door transfer naar Jaipur over de weg (195 km / 3 ½ uur). Bij uw aankomst in Jaipur inchecken bij Hotel Alsisar Haveli. Overnachting in Jaipur.

Dag 11: in Jaipur
Ontbijt in het hotel, gevolgd door een dagtocht door Jaipur op bezoek - de Hawa Mahal - het paleis van de wind, de Jantar Mantar, het stadspaleis en het amberfort. Je tour bevat een rit over het Fort op de rug van een olifant. De herinnering aan de rit over het Fort op een olifant met een bloederig dekbed, wordt door jou als een hoogtepunt van je Best of North India-tour herinnerd. Overnachting in Jaipur.

Dag 12: Jaipur - Delhi en vertrek
Ontbijt in het hotel. Ochtend ter vrije besteding in Jaipur tot het vertrek naar Delhi over de weg (265 km / 05 uur). Je Best of North India-tour eindigt met een drop naar een hotel in New Delhi of op tijd in de internationale luchthaven om aan boord van je vlucht naar huis te gaan.