Huwelijksreis Reizen India

Reisduur : 6 nachten / 7 dagen
Reisschema : Delhi - Shimla - Kufri - Manali - Rohtang Pass - Chandigarh

Dag 1: Delhi - Shimla
Zodra u in Delhi aankomt, wordt u door onze vertegenwoordigers naar Shimla overgebracht. Het duurt ongeveer 8 uur om de bestemming te bereiken, die ongeveer 361 kilometer van de hoofdstad ligt. Als de hoofdstad van Himachal Pradesh en ooit een hoofdstad voor de Britse regering, is Shimla een bekende bestemming voor pasgetrouwden. Het is gelegen in de Shivalik Ranges en is een prachtige plek om te bezoeken tijdens een huwelijksreis met uitzicht op de met sneeuw bedekte Himalaya-bergen en verre strekkende valleien. Bij het bereiken van deze bestemming, check je in bij het hotel met je geliefde en rust je uit voor de nacht.

Dag 2: Shimla - Kufri - Shimla
Vroeg in de ochtend na het ontbijt, word je meegenomen op een excursie naar het skigebied van Fagu en Kufri. Deze romantische huwelijksreis voegt speciale herinneringen toe voor jonge harten in de valleien van Shimla. In de namiddag worden jij en je dierbare meegenomen naar enkele van de beste stadsattracties, zoals het Indian Institute of Advanced Studies, de Jakhu-tempel en de Sankat Mochan-tempel. 'S Avonds kunt u winkelen in The Mall en The Ridge en terugkeren naar het hotel voor de nachtrust.

Dag 3: Shimla - Manali
Na het ontbijt, uitchecken bij het hotel in Shimla en reizen met het oppervlaktevervoer naar Manali. Het is een 8 uur durende reis. Bij aankomst gaat u naar het hotel in Manali en gaat u 's avonds na het diner met pensioen.

Dag 4: Manali (Bezienswaardigheden)
De volgende ochtend begint met een spannende reis naar vallei-attracties zoals het Tibetaans klooster, het Vashistendorp, de Hadimba Devi-tempel en de Manu-tempel. De middag is vrij om plezier te hebben en je kunt je 's nachts terugtrekken in het hotel.

Dag 5: Manali - Rohtang Pass - Manali
De vijfde dag is nog spannender met een reis die je helpt Rohtang Pass, Kothi Gorge, Marhi en Gulaba te verkennen. Je zult het heerlijk vinden om met sneeuw te spelen in de zeer besneeuwde Rohtang Pass. Dit is de favoriete toeristenplaats voor vele huwelijksreisbezoekers aan Manali. Je bezoekt ook de Solang-vallei en keert terug naar het hotel voor het diner en het nachtverblijf.

Dag 6: Manali - Chandigarh
Op dag zes vertrek je van Manali naar Chandigarh, ongeveer 320 kilometer van de vallei verwijderd. Chandigarh wordt zeer toepasselijk de meest geplande stad genoemd en is op zijn eigen manier een wonder. Bij het bereiken van de stad, check je in bij het hotel. In de middag wordt u meegenomen om het Sukhna-meer en de beroemde rotstuin te bezoeken. Na een excursie wordt u naar het hotel gebracht voor het diner en de nachtrust.

Dag 7: Chandigarh - Delhi
Dit is de laatste dag van de reis. Na het ontbijt wordt u naar Delhi gereden. Dit is het moment waarop uw onvergetelijke huwelijksreis eindigt.