Rondreis India en Nepal

Reisduur : 13 nachten / 14 dagen
Reisschema : Delhi - Lucknow - Sravasti - Lumbini - Kushinagar - Patna - Vaisali - Rajgir - Bodhgaya - Varanasi - Kathmandu - Delhi

Dag 1: Aankomst Delhi
Vanaf de eerste dag zorgen we ervoor dat u de zorg krijgt die u verdient. Een van onze bedrijfsvertegenwoordigers ontvangt u en heet u van harte welkom. U wordt vervolgens geholpen om naar een vooraf gereserveerd hotel te gaan. Daarna wordt u naar het hotel overgebracht en blijft de comfortabele overnachting in de hitlijsten staan ​​om onze reis de volgende dag met het grootste comfort te beginnen.

Dag 2: Cruising van Delhi naar Lucknow
Geniet van je ontbijt en ga daarna richting het station om aan boord te gaan van de trein. We bereiken Lucknow, de prachtige stad en rusten daar uit.

Dag 3: Van Lucknow naar Sravasti
Als je klaar bent met je ontbijt, nemen we je mee naar het prachtige Sravasti. Na de aankomst inchecken in het hotel. Deze plaats vormt de grootste stad in de regio van de vlakten van Gangetic. Het biedt schoonheid en prachtige omgeving voor de reiziger. Overnachting in het hotel is gepland.

Dag 4: Sravasti naar Lumbini
Na het ontbijt nemen we je mee naar Sahet Mahet. Ga daarna naar Lumbini terwijl je Kapilavastu onderweg bedekt. Op de terugweg wordt u naar het hotel gebracht voor een comfortabel overnachting in het hotel.

Dag 5: Lumbini naar Kushinagar
Terwijl je geniet van je ontbijt in het hotel, word je verplaatst naar de geboorteplaats van Lord Buddha. Daarna nemen we je mee naar de Kushinagar, waar je de kans krijgt om getuige te zijn van de vrede die de Heer Boeddha ons schenkt. We nemen je ook mee naar de prachtige Nirvana-tempel, waar je getuige bent van de beroemde Ramabhar Stupa & Cremation-site van Lord Buddha. Overnachting is gepland in het hotel.

Dag 6: Kushinagar naar Patna
Na het ontbijt, maak je klaar om de stad Patna te verkennen. We zorgen er ook voor dat je onderweg Vaishali bezoekt. De plaats bleef de hete favoriet van de Heer Boeddha. Een bezoek aan deze plek is synoniem aan interactie met de eeuwenoude wijsheid en traditie.

Dag 7: Patna, Rajgir en Bodhgaya
Na het ontbijt ga je richting het hotel. We nemen je mee naar Nalanda en Rajgir terwijl je ook getuige bent van de prachtige Bodhgaya. Deze plaats beeldt spiritualiteit uit op zijn hoogtepunt en het is de plaats waar Boeddha de verlichting bereikte. Inderdaad vormt Bodhgaya een plaats die het waard is om te zien en te ontdekken. Maak je klaar om getuige te zijn van de beroemde Bodhiboom, waar Budha daadwerkelijk verlicht is geworden. Overnachting in het hotel is gepland.

Dag 8: Bodhgaya
Deze specifieke dag is gereserveerd voor het opgraven van de ingesleten mystiek in en nabij de tempel die langs de Niranjana rivier loopt. Overnachting in het hotel is gepland.

Dag 9: Bodhgaya naar Varanasi
Na een uitgebreid ontbijt geniet je van de beroemde Varanasi. Bij onze aankomst brengen wij u vervolgens naar het hotel.

Dag 10: De omgeving van Varanasi verkennen
Varanasi is een van de meest gewilde Hindoestaanse plaatsen om rekening mee te houden. De vroege ochtenduren zijn hier bijzonder omdat we je door de Ghats rijden. We nemen je mee naar een excursie op de Ganges in combinatie met een boottocht. We nemen ook Sarnath, dat op bijna 10 km van de stad ligt. Maak je op om onderweg het beroemde gezang "Buddham Sharanam Gachhami" te verslinden.

Dag 11: Varanasi naar Kathmandu met Flightt
We zorgen ervoor dat je naar de luchthaven wordt overgebracht om naar Kathmandu te vliegen. Bij onze aankomst ontmoet een van onze vertegenwoordigers u en begeleidt u naar het hotel, samen met het vervullen van alle andere formaliteiten. In de latere uren brengen we u over naar een vooraf gereserveerd hotel. Maak je op voor een rondleiding door Kathmandu.

Dag 12: Kathmandu
De dag wordt bewaard voor het verkennen van Swayambhunath Stupa, het oudste boeddhistische heiligdom. We zorgen ervoor dat u alle hoekjes en hoeken bedekt die een belangrijke rol spelen, met name vanuit het oogpunt van reizen.

Dag 13: Kathmandu verkennen
We nemen je mee om de stad Kathmandu te verkennen. Bekende plaatsen blijven op onze hitlijsten staan, zoals Boudhanath Stupa, een tempel gewijd aan Lord Shiva, en andere dergelijke fascinaties. We nemen je ook mee naar de beroemde rivier de Bagmati, waar je getuige bent van alle hindoeïstische rituelen met betrekking tot verschillende ceremonies. Overnachting in de stad met een uitgebreid diner is gepland.

Dag 14: Kathmandu naar Delhi
Dit is de laatste dag van onze tour en we zorgen ervoor dat je het beste uit je tour haalt, zelfs op de laatste dag. We streven er altijd naar om uw reis comfortabel en probleemloos te maken. De tour eindigt, maar niet de gouden herinneringen die je overal zult koesteren. Je volgende reis naar India wordt keihard afgewacht.