Rondreis India Rajasthan

Reisduur : 13 nachten / 14 dagen
Reisschema : Delhi - Mandawa - Bikaner - Jaisalmer - Jodhpur - Udaipur - Pushkar - Jaipur - Agra - Delhi

Dag 1: Aankomst in Delhi
Zodra u in Delhi aankomt, krijgt u een begeleide transfer naar uw hotel. De dag is gratis. Blijven slapen.

Dag 2: Delhi
Na het ontbijt gaat u verder met het bezoeken van bezienswaardigheden in Delhi. Je bezoekt populaire bezienswaardigheden zoals de Laxmi Narayan-tempel, de India Gate en het Parliament House. In de namiddag, als je eenmaal hebt geluncht, bezoek de attracties van Old Delhi waaronder Jama Masjid, Red Fort en Gandhi memorial. 'S Avonds gaat u naar de geluids- en lichtshow. Overnachting in het hotel.

Dag 3: Delhi - Mandawa
Op dag 3, na je ontbijt, begin je te rijden naar Mandawa, een klein stadje in de regio Shekhavati. Zodra u aankomt, controleert u in uw vooraf geboekte hotel. Na het genieten van de lunch verlaat je je kamer om prachtige geschilderde haveli's en fresco's te bezoeken. Later, geniet van een rondleiding door het Mandawa Fort - een prachtig fort bekend om zijn schilderijen, waarvan de meeste een weergave zijn van het leven van Heer Krishna. Blijven slapen.

Dag 4: Mandawa - Bikaner
Op dag 4, na het ontbijt, ga je op weg naar Bikaner. Bij aankomst vul je de incheckformaliteiten in bij je hotel. Daarna kunt u naar bezienswaardigheden gaan waar u het Fort Junagadh bedekt - gebouwd door Raja Rai Singh. Tijdens het begin van de 20e eeuw werd het omgedoopt tot Oud Fort. Het andere bezoek van de dag is de Bhand Sagar-tempel - een Jain-tempel die werd gebouwd in de 16e eeuw. Blijven slapen.

Dag 5: Bikaner - Jaisalmer (325 kms)
Na het ontbijt op de 5e dag van de tour, begin je te rijden naar Jaisalmer, ook wel The Citadel City genoemd. Na het bereiken, check-in in uw hotel. De dag is vrij. Geniet van de sfeer van de stad, bezoek de plaatselijke bazaar en maak interactie met de lokale bevolking. Blijven slapen.

Dag 6: Jaisalmer
De dag is gereserveerd voor sightseeing in Jaisalmer voor een bezoek aan de beroemde bezienswaardigheden van de stad. Het eerste bezoek van de dag is het Jaisalmer-fort - gebouwd op de Tricuta-heuvel, dit fort is een van de grootste forten ter wereld. Volgende in de rij is Salim Singh-Ki-Haveli en Patwon-Ki-Haveli - twee van de mooiste herenhuizen, populair vanwege hun opvallende architectuur. De avond is gemaakt voor een ritje op de kameel bij Sam Sand duinen. Blijven slapen.

Dag 7: Jaisalmer - Jodhpur
Begin met het rijden naar Jodhpur, na het ontbijt op dag 7. Controleer in uw vooraf geboekte hotel, zodra u aankomt in Jodhpur. Na de lunch gaat u verder met het bezoeken van bezienswaardigheden over het fort Mehrangarh - een van de grootste forten van het land, 400 voet boven de stad. Het volgende bezoek is de klokkentoren, ook bekend als Ghanta Ghar die werd gebouwd door Maharaja Sardar Singh. Blijven slapen.

Dag 8: Jodhpur - Udaipur
Na het ontbijt op dag 8, rijdt u richting Udaipur. Onderweg stop je bij de Ranakpur Jain-tempel, een uiterst belangrijke site voor de volgelingen van. Nadat u Udaipur heeft bereikt, vult u de check-in formaliteiten in uw vooraf geboekte hotel in. Breng de dag op uw gemak, interactie met de lokale bevolking, eten authentiek Rajasthan eten, winkelen op de lokale markt, enz. Blijf 's nachts.

Dag 9: Udaipur
Vandaag, na het ontbijt, geniet je van sightseeing in Udaipur, waaronder Saheliyon Ki Bari - de binnenplaats (tuin) voor de meiden van de koningin, Jagdish-tempel - een tempel gewijd aan Heer Vishnu, voorheen bekend als de tempel van Jagannath Rai. Het laatste bezoek van de dag is City Palace - gebouwd door Maharaja Udai Singh, het is gelegen te midden van het Pichola-meer. Blijven slapen.

Dag 10: Udaipur - Pushkar
Begin op dag 10 van de tour en rijd naar Pushkar, ook wel bekend als de stad Brahma. Zodra je Pushkar bereikt, check je in bij je hotel. De rest van de dag is vrij om te ontspannen of om te genieten van recreatieve activiteiten. Blijven slapen

Dag 11: Pushkar - Jaipur
Begin aan een stadsrondrit van een halve dag inclusief Jagat Pita Shri Brahma Temple - een van de weinige tempels gewijd aan Lord Brahma in India, Apteshwar Mahadeo Temple - opgedragen aan Lord Shiva. Het volgende bezoek is Dargah van Moinuddin Chishti, een soefi-heilige. Na het bereiken van Jaipur, check-in in uw hotel. De dag is vrij voor vrijetijdsactiviteiten, zoals interactie met de lokale bevolking, genieten van het lip-smakkende eten van Jaipur enz. Overnachten.

Dag 12: Jaipur
De ochtend van dag 12 is vastgesteld voor een korte trip naar Amber Fort, gelegen op een heuveltop. Geniet hier van een olifantenrit. Later op de middag gaat u verder met het bezoeken van bezienswaardigheden, waaronder City Palace - een perfecte mix van Rajasthani en Mughal-architectuur. De andere bezoeken van de dag zijn het Koninklijk Observatorium en Nawab Sahab Ki Haveli. De avond is gratis om te winkelen in de plaatselijke bazaar. Blijven slapen.

Dag 13: Jaipur - Agra
Na het ontbijt ga je op weg naar Agra, onderweg stop je bij Fatehpur Sikri, de oude verlaten stad gebouwd door Akbar van de Mughal Dynastie. Deze werelderfgoedlocatie bevat verschillende bouwwerken, zoals Jama Masjid, Buland Darwaza, Paleis van Jodha Bai, Birbal Bhawan en Panch Mahal. Als u Agra bereikt, voert u de incheckformaliteiten in uw hotel uit. De rest van de dag is vrij om te genieten van de sfeer van de stad. Blijven slapen.

Dag 14: Agra - Delhi - Vertrek
Vandaag is de laatste dag van je tournee, wanneer je een ochtendbezoek brengt aan Taj Mahal - een witmarmeren mausoleum gebouwd door Shah Jahan in het geheugen van zijn geliefde vrouw Mumtaz Mahal. De andere bezoeken zijn Red Fort of Agra Fort - een architectonisch meesterwerk en de tombe van Itmad-ud-daula. Later, begin met het rijden naar de luchthaven van Delhi of het treinstation om aan boord te gaan van een vlucht of trein naar uw verdere bestemming.