Rondreis zuid india

Reisduur : 13 nachten / 14 dagen
Reisschema : Chennai - Mahabalipuram - Pondicherry - Tanjore - Madurai - Periyar - Kumarakom - Alleppey - Cochin - Chennai

Dag 1: Chennai
Als u Chennai bereikt, ontmoet u onze vertegenwoordiger die u naar een van onze beursgenoteerde hotels zal begeleiden. Inchecken in het hotel. Rust uit en ontspan op uw hotelkamer voor de dag. In de avond heb je de mogelijkheid om de lokale markt van Chennai te verkennen. Overnacht in het hotel.

Dag 2: Chennai
In de ochtend na het ontbijt begint u aan een sightseeingtour door Chennai. De belangrijkste toeristische attracties om te bezoeken zijn het Fort St. George, de Kapaleeshwar-tempel en de National Art Gallery. Bezoek 's avonds Vivekananda House. Het museum herbergt een verzameling foto's en memorabilia uit het leven van de Swami Vivekanand, een galerij van religieuze historische schilderijen en de 'meditatiekamer' waar Vivekananda verbleef. Keer 's avonds terug naar het hotel voor diner en overnachting.

Dag 3: Chennai - Kanchipuram - Mahabalipuram
Na het ontbijt, ga je naar de mooiste voorbeelden van oude Zuid-Indiase architectuur te bezoeken - Kanchipuram en Mahabalipuram tempels. De belangrijkste toeristische attracties van Kanchipuram die de Kailasanthar-tempel, Ekambareshwarar-tempel, Vardarajanperumal-tempel en de Sakkiswarar-tempel omvatten. Terwijl de Mahabalipuram, beroemd om zijn rotsachtige kusttempels. Bij het bereiken van Mahabalipuram, check-in in een van onze beursgenoteerde hotels. Na een tijdje rusten ga je op verkenning in de uitgehouwen oevers van Mahabalipuram. Geniet van een overnachting in het hotel.

Dag 4: Mahabalipuram - Pondicherry
De volgende ochtend na het ontbijt rijdt u richting Pondicherry. Als u Pondicherry bereikt, checkt u in bij een van onze hotels in de lijst. Na een tijdje rusten, begin je aan een sightseeingtour door Pondicherry. De attracties die op deze dag zijn gepland, zijn Aurbindo Ashram, Pondicherry Museum, de Kerk van het Heilig Hart van Jezus en het negentiende-eeuwse Lichthuis. In de avond terug naar het hotel voor het diner en overnachting in het hotel.

Dag 5: Pondicherry - Tanjore
'S Ochtends na het ontbijt gaat u naar de stad Tanjore die beroemd is vanwege zijn tempels. Van de 74 tempels is de Brihadeshwara-tempel de beroemdste tempel. Geniet van een dagexcursie naar de beroemde Ranganath-tempel. Breng ook een bezoek aan de tempels in Jambukeshwar en Srirangam. Later op de dag kunt u een bezoek brengen aan het Koninklijk Paleis van Tanjore en de Nandi Bull. In de avond keren we terug naar het hotel voor diner en overnachting.

Dag 6: Tanjore - Thiruchirapalli - Madurai
Na het ontbijt, rijdt u naar Madurai, beroemd vanwege de Meenakshi-tempel. En-route bezoek Trichy - de stad gelegen aan de oevers van de rivier de Kaveri. Overdag verken de Meenakshi-tempel vanwege zijn ingewikkelde ontwerp en schoonheid. Later op de dag kunt u genieten van een excursie naar de heilige zee van Rameswaram. In de middag bezoekt u het Tirumala Nayak-paleis en het Gandhi-museum. Overnachten in hotel Madurai.

Dag 7: Madurai
De volgende ochtend na het ontbijt kunt u beginnen aan een sightseeingtour door Madurai. De belangrijkste toeristische attracties van Madurai zijn Gandhi Museum, Alagar Koil, Mariamman Teppakulam en de Vaigai-dam. Bezoek 's avonds het Thirumalai Nayak-paleis en bezoek de Meenakshi-tempel om de gebedsplechtigheden in de tempel bij te wonen. Trek je terug voor de nacht in het hotel.

Dag 8: Madurai - Periyar
Laat Madurai in de ochtend na het ontbijt naar Periyar. Terwijl u op weg bent naar Periyar, geniet u van de rit terwijl de weg slingert door de dichte oerwouden en rijke plantage. Bij aankomst, check-in in een van onze dienstplichtige hotels in de stad. In de namiddag ga je naar Periyar Wildlife Tiger Reserve om te genieten van de jeepsafari. Periyar is een waar paradijs van olifanten. Later op de avond kunt u genieten van een boottocht op Periyar Lake. Geniet van een comfortabele overnachting in het hotel.

Dag 9: Periyar - Kumarakom
Na het ontbijt rijden we rechtstreeks naar Kumarakom. Het Kumarakom-dorp ligt aan de oevers van het Vembanad-meer. De landschappelijke schoonheid en kronkelende lagunes en backwaters van Kumarakom zullen je zeker diep betoveren. Als u Kumarakom bereikt, checkt u in bij een van onze hotels in de lijst. Rust even uit in je hotelkamer en breng een bezoek aan het Bay Island Driftwood Museum. Het museum toont een grote collectie kwaliteitsdrijfhoutartikelen met hoge artistieke waarden, voorbereid door een innovatieve moderne kunsttechniek. Keer 's avonds terug naar het hotel voor overnachting in het hotel.

Dag 10: Kumarakom
In de ochtend na het ontbijt, ga rechtstreeks naar Kumarakom. De plaats blijkt het paradijs voor vogelaars te zijn. Bij het bereiken van Kumarakom bezoekt u het Kumarakom vogelreservaat. Na het spotten van vogels, ga je naar een van onze gasten om in te checken en te ontbijten. Breng de rest van de dag door in overeenstemming met degenen die dat leuk vinden. Ga 's avonds terug naar het hotel om te genieten van een uitgebreid diner en overnachting in het hotel.

Dag 11: Kumarakom - Kottayam - Alleppey
Na het ontbijt vertrekken voor Alleppey in een woonboot voor een overnachting cruise. Voordat je Alleppey bereikt, stop halverwege bij Kottayam. De backwaters van Kerala staan ​​bekend om hun betoverende en aantrekkelijke charmes verspreid over het hele gebied. Terwijl cruisen langs de backwater je ogen op de weelderige groene opgevulde velden, palm omzoomde ribben en geniet van de majestueuze landschappen. Bij aankomst in Alleppey, check-in degene die op de lijst staat van onze binnenwateren. Verfris uzelf door een tijdje te ontspannen in de prachtige woonboot. Ervaar de schoonheid van Alleppey backwaters voor het majestueuze landschap dat het biedt. Voel je verrukt om getuige te zijn van de zonsondergang in deze drijvende villa. Overnacht op de woonboot.

Dag 12: Alleppey - Cochin
In de ochtend na het ontbijt, rijd je naar Cochin. Als een van de mooiste havens aan de Arabische kust is Cochin, op weg naar Cochin, al eeuwenlang een belangrijk commercieel centrum. Bij aankomst ontmoet u onze vertegenwoordiger die u naar een van onze beursgenoteerde hotels zal begeleiden. Inchecken in de hotels. Nadat je een tijdje je rug hebt vastgehouden, begin je aan een sightseeingtour door Cochin met betrekking tot het beroemde Mattancherry Palace, de St. Francis Church en de Joodse Synagoge. Geniet van het spectaculaire uitzicht op gigantische Chinese visnetten die worden neergelaten op het beroemde Vasco-da-Gama-plein. 'S Avonds keert u terug naar het hotel voor het diner en overnachting in het hotel.

Dag 13: Cochin
De volgende ochtend na het ontbijt kunt u beginnen aan een sightseeingtour door Cochin. De belangrijkste toeristische trekpleisters van Cochin zijn de Marine Drive, Fort Kochi en het Hill Palace, de Santa Cruz Cathedral Basilica en het Pallipuram Fort. 'S Avonds keert u terug naar het hotel om te genieten van het diner en overnachting in het hotel.

Dag 14: Cochin - Chennai
De volgende ochtend na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht om aan boord van een vlucht naar Chennai te stappen. Bij het bereiken van Chennai transfer naar restaurant voor diner. Later, transfer naar het vliegveld om aan boord van uw huiselijke vlucht te gaan.